Цікаво

Повний місяць Кайлаш Мансаровар Ятра: чого очікувати

  • Домашня сторінка
  • Світ пригод
  • Повний місяць Кайлаш Мансаровар Ятра: чого чекати

Повний місяць Кайлаш Мансаровар Ятра: чого очікувати

Mt Kailash Поділитися

Життя за межами людської форми – це те, що ви відчуваєте, коли досягаєте Кайлаш Мансаровар, проходячи через відверту місцевість, імперське середовище та захоплюючу атмосферу. Подорож настільки захоплює, що виснажливий підйом здається легким, якщо людина перебуває в стані повного трансу і досягає висоти, недосяжної для багатьох.

Подорож познайомить вас з основними пам'ятками; священна Парікрама навколо гори Кайлас і святе занурення в озеро Мансаровар. Ви також отримаєте можливість помилуватися пишністю блакитного озера П’єко-Цо та Ярлунг Зангпо. Ще однією головною визначною пам'яткою ятри є Яма Двар, ворота володаря смерті. Це місце великого релігійного та міфологічного значення. Крім того, чотири чіткі сторони гори Кайлас нагадують сторони світу компаса. І географія, і міфологія поєднуються, щоб надати горі Кайлас власну чарівність.

Святе озеро МансароварСвяте озеро Мансаровар

Коли ми думаємо про гору Кайлас, усе, що спадає на думку, — це духовна подорож до обителі Бога Шиви. Звісно святині немає, але зустріти божественне точно можна. Місце незмінно священне для індусів, як і для джайнів, бонів і буддистів. Кайлаш Мансаровар для цих конфесій так само, як Мекка для ісламу. Однак потрібно вірити, що Кайлас є осередком усієї духовної сили, і якщо ви справді вірите в це, ніщо не перевершить вашу відданість.

Що унікального в повному місяці на горі Кайлас?

Гора Кайлас у всьому його могутність і божественність Мф. Кайлас у всій його могутності та божественності

Стоячи у піднесеному настрої на висоті 22 000 футів, гора Кайлас у ніч повного місяця просто велична. Кажуть, що купання в озері Мансаровар в ніч молодика змиває гріхи нинішніх і минулих 100 життів. Відчуйте духовні сили навколо, обходячи кільцем озеро в ніч повного місяця. Змийте гріхи семи минулих життів за допомогою Парікрами, тоді як 108 Парікрам забезпечують вічне забуття або Мокшу, або Нірвану. Подивіться приголомшливий супермісяць над горою Кайлас і його зображення, відображені на озері Мансаровар; один з наймальовничіших краєвидів на ятрі.

Багато історій обертаються навколо значення повної фази місяця на землях бога Шиви. Заклик до повного місяця Кайлаш Ятра 2019 – стати частиною чистої духовної енергії, яку випромінює природне оточення регіону Кайлас. Одна з таких історій розповідає, що Господь Шива та богиня Парваті оживають у ніч повного місяця. Численні прихильники стікаються до озера заради цієї чарівної миті, але побачити її зможе лише людина з чистим серцем. Паломники, які це побачили, не вірять своїм очам. Як і в повний місяць, навколо озера панує велика кількість енергії та духовності. Здається, ніби сам бог місяця хоче спуститися і віддати данину божественному Шиві.

kailash_mansarovar_yatra_slwcgp

Озеро Мансаровар вважається священним, оскільки вважають, що Господь Шива та богиня Парваті купаються в його озері. Озеро змиє ваші гріхи, якщо ви вірите в силу святої води священного озера. Найкращий час для купання – між 3-5 ранку, оскільки це час богів. У ніч повного місяця багато паломників візуально бачили бога і богиню, які приймали святе купання. Вони також бачили, як свята вода розсіюється так само, як коли людина приймає святе купання. Вся ніч може похвалитися винятковою красою, яка варіюється від духовних божественних вібрацій до.

Як ви назвете такі історії — суцільним міфом чи вірою? Що б це не було, якщо ви хочете побачити небо, перебуваючи на землі, Кайлаш Мансаровар Ятра в ніч повного місяця змусить вас повірити, що ви прожили день на небі. “Якщо ти справді зможеш бути з Кайлашем хоча б на кілька хвилин, життя для тебе вже ніколи не буде таким, як раніше. Це явище, яке неможливо собі уявити.” – Sadhguru

Поділитися Теги: Kailash Mansarovar Kailash Mansarovar Yatra MtKailash

Про автора

client-photo-1 Решам Бхатія Решам любить називати себе гуманістом і громадянином світу. Вона затятий гурман, обожнює подорожі та любитель гір. У вільний час вона готує десерти, читає туристичні журнали та танцює під власні мелодії. Попередній дописПричини, чому ми любимо Har Ki Doon TrekНаступна публікаціяОй! 5 найкращих походів у Маналі!