Різне

Молитви від ворогів на роботі: злих людей, заздрісників

Відносини з колегами на роботі складаються по-різному. І щоб нажити собі ворогів, не обов’язково шкодити людям. Нерідко буває навпаки: страждають люди успішні, талановиті. У деяких товаришів по службі їх успіхи можуть викликати заздрість, ненависть і злість. Щоб захистити себе або своїх родичів від злостивців на роботі, можна звертатися з молитвами до Господа нашого, Пресвятої Богородиці, Ангела Хранителя та святих.

Молитва Господу

Звертаючись до Бога за захистом і молитвою від ворогів на роботі, не слід забувати, що це потрібно робити з чистими помислами та відкритим серцем. Перед тим як просити допомоги та захисту від ворогів, потрібно покаятися у своїх гріхах і попросити вибачення за вільні та мимовільні гріхи.

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Допоможи мені очиститися від злої заздрості ворожої і не допусти до мене скорботних днів. Вірую в тебе свято і старанно благаю про прощення. У гріховних помислах та порочних справах забуваю про православну віру. Прости мене, Господи, за ці гріхи і не карай дуже. Не гнівайся на моїх ворогів, але поверни їм заздрісну сажу, напущену злими людьми. Хай буде твоя воля. Амінь.

Молитва Богородиці

Ніхто не застрахований від неприємностей, зокрема – і на роботі. Але особливо турбує і ображає несправедливість, порожні причіпки, упереджене ставлення начальника та колег. Захиститися від негативу допоможе сильна молитва від ворогів та заздрісників на роботі, адресована Пресвятій Богородиці, яка ніколи не залишає без захисту та свого покровительства тих, хто звертається до неї з відкритим серцем. Щоб утихомирити недоброзичливців і своїх ворогів потрібно читати молитву «Пом’якшення злих сердець».

О багатостраждальна Мати Божа, Превища всіх дочок землі, за чистотою Своєю і за безліччю страждань, Тобою на землі перенесених, прийми багатоболючі зітхання наша і збережи нас під дахом Твоєї милості. Бо інакше притулку і теплого предстання хіба Тобі не знаємо, але, бо зухвалість маєш до Тебе з Тебе народженого, поможи і спаси нас молитвами Своїми, нехай безперечно досягнемо Царства Небесного, де з усіма святими будемо співати в Троїці. на віки вічні.

Молитва Матроні Московської від поганих людей на роботі

Молитва Матроні Московської допоможе захиститися від пліток у колективі, просунутися кар’єрними сходами. Також вона допоможе здобути впевненість у собі, позбутися кривдників. Перед її іконою читають таке прохання:

О, Блаженна Стариця Матрона Московська. Попроси Господа Бога про захист перед нападами. Очисти мій життєвий шлях від сильної ворожої заздрощів і зійшли з небес спасіння душі. Нехай буде так. Амінь.

О, Блаженна Стариця Матрона. Надіюсь на тебе і прошу захисту від лютих ворогів. Визволи мене від нападок ворожих і попроси у Господа Бога святого милосердя. Заступися за мене перед Всевишнім і поверни ворогам їхню злісну міць. Нехай буде так. Амінь.

Молитва Ксенії Петербурзької проти недоброзичливців на роботі

Серед святих, які опікуються тим, хто сумлінно працює, але не може захиститися від злих колег – Ксенія Петербурзька. Молитва, звернена до неї, допоможе здобути впевненість у собі, захиститися від пліток та наговорів. Слова моління можна читати перед початком будь-якої справи.

О свята угодниця Божа блаженна Ксенія! Поглянь милостиво твоїм оком на нас, раб Божих (імена), чесній твоїй іконі моляться і просять у тебе допомоги і заступлення. Простягни до Господа Бога нашого теплі твоя молитви і випроси душам нашим залишення гріхів. Тож ми серцем скрушеним, і духом смиренним тобі клопоту милостиву до Владиці і молитовницю за нас, грішні, закликаємо, бо ти прийняла від Нього благодать молитися за нас і від бід визволяти. Тобі просимо, не зневажи нас негідних, що моляться тобі й твоєї допомоги, що потребують, і виступай усім вся на спасіння корисна, бо твоїми до Господа Бога молитвами отримавши благодать і милість прославимо всіх благих Джерела і Дародавця і Бога Єдиного, в Трійці Святих. Отця і Сина і Святого Духа, тепер і повсякчас і на віки віків.

Молитва є надійним помічником православної людини. Господь і Святі, до яких звертаються з благаннями, допомагає кожному. Дуже важливо звертатися до Бога та його помічників тільки з чистими помислами і вірити в те, що просиш. У цьому випадку Господь ніколи не відвернеться від того, хто просить, і обдарує його життя божественною благодаттю.