Різне

Молитви від пияцтва сина: найсильніші

Коли в сім’ї живе п’яниця, її життя перетворюється на справжнє пекло. Найчастіше на шлях алкоголізму стає чоловік, чоловік. Але трапляється, що згубна недуга долає сина. Для матері – це велике горе, але не можна опускати руки, треба боротися, у тому числі – підносячи свої молитви від рятування сина від пияцтва. Вони допомагають знайти сили, подолати відчай, не опустити руки.

У хвилини найбільшого душевного страждання молитва від пияцтва сина, звернена до Господа, стає сильною та дієвою.

Молитви Матроні Московської

За допомогою та підтримкою можна звертатися до різних Святих. Серед них Матрона Московська, звернення до якої вже неодноразово підтвердило дієвість слів, що вимовляються. Молитву, щоби син кинув пити, краще вивчити напам’ять і читати перед іконою Матрони Московської в храмі або в домашніх умовах.

О, блаженна мати Матроно, душею на Небесі перед Престолом Божим предстоящі, тілом же на землі відпочиваючі і данною ти з більш благодаттю різна чудеса источаючі, поглянь нині милостивим, хворі і гріховні спокуси дні свої, що утримують, втіші ни Відчайдушні, зціли недуги наші люті, від Бога нам по гріхам нашим припускаються, спаси нас від багатьох лих і відстань, вмоли Господа нашого Ісуса Христа пробачити нам вся наша гріш молодості нашої навіть до теперішнього дня і години гріхом, та твоїми молитвами, що отримали благодать і велию милість, прославимо в Трійці Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, тепер і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва Матроні багатьом принесла порятунок від страшної недуги. Бажання допомогти рідному чаду, врятувати його від згубної пристрасті не залишиться поза увагою Святої Матрони Московської. Молитва за сина, що п’є, обов’язково буде почута, і моляча отримає допомогу та підтримку!

Краще читати слова молитви так, щоб ніхто не відволікав матір, що молиться. Але якщо зробити це неможливо, або син, що п’є, знаходиться в тому ж приміщенні, де мати молиться за його зцілення і звільнення від пияцтва і алкоголізму, читати її потрібно, перебуваючи на певній відстані від нього.

Молитва перед іконою «Неупиваемая чаша»

Щоб син не пив спиртне, він має отримувати позитивний приклад у сім’ї та відчувати допомогу та підтримку своїх близьких. Особливо велика в цьому випадку допомога матері та батька, якщо вона не є п’ючою людиною і веде здоровий спосіб життя.

Добре, якщо в цей період вдасться долучити сина до відвідування церкви, але навіть якщо цього не відбувається, допомогти перемогти недугу, окрім інших дій, допоможе молитва перед іконою «Неупиваемая чаша».

О, Премилостивий Владичиці! До Твого заступництва нині прибігаємо, молінь наших не зневажи, але милостиво почуй нас, жінок, дітей і матерів, і зціли тяжкою недугою пиянства одержимих і заради того від матері своєї, Церкви Христової, і спасіння відпадаючих братів і сестер і родич наших. О, Милостива Мати Божої, торкнись сердець їх і скоро вставай від падінь гріховних, до рятівної стриманості приведи їх. Умоли Сина Свого, Христа Бога нашого, нехай простить нам гріхи наші і не відверне милості Своєї від людей Своїх, але нехай зміцнить нас у тверезі і цноті. Прийми, Пресвята Богородице, молитви матерів, за чадами своїх сльози, що проливають, жінок, за чоловіків своїх ридаючих, чад, сирих і убогих, заблудлими залишених, і всіх нас, до ікони Твоєї припадаючих. І нехай прийде цей зойк наш, молитвами Твоїми, до Престолу Всевишнього. Покрий і дотримуйся нас від лукавого лову і всіх підступів ворожих, в страшну ж годину виходу нашого помозі пройти безперечно повітряна поневіряння молитвами Твоїми, визволь нас вічного осуду, нехай покриє нас милість Божа в нескінченні віки. Амінь.

Молитва «Неупиваемая чаша» нерідко може стати єдиним засобом порятунку сина від запою. Її дієвість перевірена часом і не одного заблудлого повернула до нормального життя.

Молитва Миколі Чудотворцю від пияцтва сина

Допомогти у рятуванні від пияцтва сина може молитва Миколі Чудотворцю. Вона є прикладом найбільш безпечного і доступного способу повернення улюбленого сина до нормального життя. І хоча звернення до Святого не є панацеєю, читання молитви допомагає не опустити руки, здобути сили для підтримки улюбленого чада та отримати допомогу згори.

О, всесвятий Миколай, угодник прегарний Господь, теплий наш заступник і скрізь у скорботах скорий помічник. Допоможи мені, грішному й похмурому, у справжньому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моїм, діломи, і в поході душі моєї помози ми, окаянному, благай Господа Бога, всієї твори Творця, визволити мене повітряних митарств і вічної муки, нехай завжди прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа, і твоє милосердя, . Амінь.

Молитва святому Воніфатію

З благаннями про захист від пияцтва сина можна звертатися і до інших святих. Серед них Святий мученик Вонифатій. Його життя – приклад для тих, хто хоче позбутися згубної звички. Історія каже, що в мирському житті раб багатої римлянки, він був одержимий пияцтвом і блудом. Але якось, ставши свідком страти мучеників-християн, грішник жахнувся жорстокості катів. Страждання православних мучеників так вразили Воніфатія, що він зрікся алкогольної залежності і став прихильником Христа, за що згодом прийняв мученицьку смерть.

О, святий мученик, мученик Воніфатій просимо твого заступництва в скорботі, почуй нас милістю твоєю і не відкинь.

Зціли мого сина (ім’я), одержимого тяжкою недугою пияцтва заради молитов усієї Церкви Христової.

О, святий мученик Воніфатій, торкнись серця (його) благодаттю Божою і доведи від гріха до помірності на спасіння.

Хай не відвернеться від нас Господь Ісус Христос, нехай збереже нас усіх у тверезості та чесноті, нехай подасть руку свою тим, хто лікується від залежності.

Прийми, о заступник перед Богом, молитву мою (матерів, дітей, подружжя, які хворіють на алкоголізм, наркоманію, куріння), врятуй від підступів бісівських і спокус.

Нехай дійде наша молитва за твоєю допомогою до престолу Вседержителя і покриє нас милість Божа вічно. Амінь.

Щоб вивести сина із запою, молитви потрібно читати вранці та ввечері.