Різне

Сильна молитва Миколі Чудотворцю від пияцтва чоловіка

З проханнями звертаються до святих, щоб попросити про достаток, любов, душевне та фізичне здоров’я. І якщо до багатьох звертаються з конкретним проханням, то Миколу Чудотворця просять про все. Допомагає він і при страшній недузі – пияцтві. Алкоголізм вважається важким захворюванням, лікувати яке дуже складно за відсутності такого бажання у пацієнта. Але близькі люди не кидають коханих у біді, читають молитву від алкоголізму Миколі Чудотворцю.

Звичка до напоїв із градусом згубно позначається на всьому житті людини. Друзі нерідко відвертаються від тих, хто піддався шкідливому впливу, такі люди втрачають роботу. Іноді навіть найрідніші йдуть, але деяким щастить і хтось все ж таки залишається поруч, допомагаючи і рятуючи. Алкоголь призводить до тяжких захворювань, навіть онкології, які можуть спричинити летальний кінець. Але страшніше те, що у нетверезому стані людина втрачає себе, свою особистість, вона сама відштовхує людей від себе. У такому стані людина може зважитися на непробачний вчинок, злочин.

У боротьбі з недугою, а алкоголізм ним і є, є два шляхи, вибір залежить від того, чи бажає людина самостійно боротися зі згубною пристрастю чи не помічає її. Те, що молитва від пияцтва чоловіка Миколі Чудотворцю сильна, знають давно – врятував святий чимало сімей. Але читати її слід лише в крайньому випадку, коли розмови з людиною не допомагають переконати його в необхідності лікування, якщо вона не розуміє своєї проблеми.

Як правильно читати молитву від алкоголізму?

Якщо ж чоловік усвідомлює свою слабкість і хоче позбутися її, то спочатку слід разом з ним відвідати храм, попросити благословення у священнослужителя та прочитати молитву Миколі Чудотворцю від пияцтва. Одного звернення до святого недостатньо, слід щодня читати молитву, можна і вдома перед іконою, а в неділю відвідувати службу у храмі.

У разі, коли вдалося переконати людину в тому, що від шкідливої пристрасті потрібно і можна позбутися, їй слід витримати пост.

Молитва – це не тільки правильні слова, це звернення до святого, тому треба бути чесним перед собою, читати молитву вдумливо з добрими намірами та чистими помислами. Звертатися до сильної молитви Миколі від пияцтва чоловіка радять лише в крайніх випадках, коли інші засоби не допомагають, і хворий відмовляється визнати свою проблему. Але часом це один із найдієвіших способів.

Найголовніше під час читання молитви – це віра. Щиро вірити не тільки в успіх та зцілення, а й у Бога, у святих, які стежать та оберігають. Звернення до святого без віри, без щирості буде розцінено ним як образу.

Важко повернути на істинний шлях людини, яка не усвідомила, що вона збилася з шляху.

У цьому випадку на допомогу приходять рідні та близькі люди, вони беруть на себе турботу про нього, відповідальність за вчинені ним провини. Дівчата читають молитву від пияцтва за батька, тієї людини, яка сама має бути їхньою опорою та підтримкою в цьому світі. Дружина рятує молитвою Миколі Чудотворцю від пияцтва чоловіка, свого обранця, якому перед Богом присягалася у вірності. Непросто доводяться матерям, боляче усвідомлювати, що твоя дитина збилася зі шляху, адже кожна мати бажає для своїх дітей найкращого. Але й у цьому випадку не можна впадати у відчай, а лише щиро читати молитву від пияцтва сина святому Миколаю Чудотворцю.

З алкоголізмом потрібно боротися, оскільки це не застуда, з якою організм бореться сам, тут проблема криється насамперед у голові.

Сильна молитва від пияцтва чоловіка Миколі Чудотворцю

Молитви приносять спокій і умиротворення, віра розвиває в людях прагнення світла, робить краще і чесніше. Молитва від пияцтва допоможе, якщо віра сильна, кохання не згасає, і є щире бажання допомогти.

О, всесвятий Миколай, угодник прегарний Господь, теплий наш заступник і скрізь у скорботах скорий помічник. Допоможи мені, грішному й похмурому, у справжньому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моїм, діломи, і в поході душі моєї помози ми, окаянному, благай Господа Бога, всієї твори Творця, визволити мене повітряних митарств і вічної муки, нехай завжди прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа, і твоє милосердя, . Амінь.

Молитва святому Миколаю, щоби син кинув пити

О, добрий наш пастирю і богомудрий наставнику, святителю Христа Миколая! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають у допомогу скору твою представництво; бач нас недужих, звідусіль уловлюваних, усякого добра позбавлених і розумом від малодушності потьмарених; Потчиться, угодник Божий, не залишити нас у гріховному полоні бути, нехай не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діяннях наших. Моли за нас негідних Створителя нашого і Владику, Йому ти з безтілесними ликами чекаєш: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житті і в майбутньому віку, нехай віддасть нам по ділам на діло Гості віддасть нам. Бо клопотання на твоє клопотання, хвалимось твоїм заступництвом, заступ твоє на допомогу покликаємо, і до пресвятого образу твого припадаюче, допоможи просимо від нас, нагодуй, Ні страстів і бід тих, що повстають на нас, так святих твоїх молитв не буде нас напасти, і не зануримося в гріховній грімні і в тині пристрастей наших. Молі, святителю Христа Миколая, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне життя і залишення гріхів; Амінь.

О, святителю Христу Ніколає! Почуй нас, грішних, що моляться тобі (ім’я) і покликають на допомогу скору твою представність. Милостива до нас створи Бога нашого, та за Своєю благістю подасть нам (зміст прохання). Викупи нас, угоднику Христа, від лих, що на нас, і в усякій життєдайній нужді і потребі посли нам свою допомогу. Амінь.