Різне

Сильна молитва Миколі Угоднику про торгівлю

Не кожному в цьому світі бути ченцем чи священиком, комусь потрібно й поле орати та продавати товар. Для православної торгівлі є цілком нормальним заняттям, якщо справа ведеться згідно з вірою. Навіть більше, добре торгувати і завдяки цьому мати можливість дбати про інших людей і про власну душу – угодну Господу справу. Тому завжди знадобиться молитва Миколі Угоднику про торгівлю та грошову вигоду. Головне знати, як правильно молитись і для чого.

Про що слід молитися

Можуть бути різноманітні потреби від разового продажу будь-якого майна до регулярної торгівлі та отримання вигоди. Тут залежить від ситуації того, хто просить і поточних потреб. Найбільш поширеними у цій сфері зверненнями до Миколи Чудотворця є молитва:

  • про допомогу у торгівлі;
  • про допомогу у бізнесі;
  • для покращення справ у бізнесі;
  • на вдалу торгівлю та гроші
  • на торгівлю та успіх.

Крім цього, найпоширенішим варіантом є молитва Миколі Чудотворцю про продаж речей, яка використовується для того, щоб укласти вигідну угоду та отримати нормального покупця.

Як не слід молитися

Спочатку слід поводитися з чистими помислами. Як відомо, сріблолюбство відноситься до гріхів, тобто не слід душею прагнути тільки грошей, та й взагалі особливо не слід до них душею прагнути. Потрібно ясно уявляти для яких потреб потрібні гроші та чому.

Відповідно, будь-яка сильна молитва на торгівлю Миколі Чудотворцю з високою ймовірністю не діятиме, якщо метою є лише користь і нічого більше.

До таких закликів Господь не прислухається. Перерахуємо негативні чинники та наміри, які не можуть бути приводом для праведної молитви:

  • користь – просто хочеться мати більше грошей, ніж мають інші, або чим ви мали раніше;
  • гордовитість і марнославство – хочеться більше заробляти, щоб почуватися краще за інших, гроші використовуються як джерело переваги;
  • намір обману – хочеться обманювати інших (прямо чи опосередковано) у тому щоб отримувати вигоду;
  • відсутність старанності – деякими молитва Миколі Чудотворцю на гарну торгівлю сприймається як чарівна паличка чи заклинання і таке ставлення докорінно невірне, без власних старань святий не стане за вас дбати;
  • відсутність потреби – коли справи йдуть добре, найкраще підносити подячні молитви, а не просити про щось, проте багато в чому можна досягти прогресу і власними стараннями.

Як бачите, потрібно ясно уявляти, коли молитва Миколі Чудотворцю на торгівлю буде угодною Господу справою. До речі, хто як не Угодник зможе розпізнати найкраще ваші мотиви та потреби. Тому, якщо мотивація до молитви затьмарюється факторами, зазначеними вище, потрібно спочатку трохи поміркувати над цим.

Як молитися на торгівлю та успіх Миколі Чудотворцю

Якщо йдеться про робочий простір, то прямо на роботі в затишній частині будь-якого приміщення може бути образ, перед яким можна запалити свічку і трохи помолитися. Крім цього, перед початком торгівлі можна ходити на спеціальну молитву до храму.

Також і вдома може бути образ, перед яким моляться на початку дня. Тим більше, найчастіше на домашній вівтар ставляться «книжки» з Богородицею, Христом та Миколою Угодником. Після здійснення ранкового правила цілком нормально зробити спеціальну молитву святителю Миколі на торгівлю та бізнес, якщо ви працюєте в цих сферах, і далі починати трудовий день.

Щодо того, яку молитву на успішну торгівлю Миколі Чудотворцю слід використати, потрібно орієнтуватися на потреби та утримання. Прочитайте кожен текст, потрібно усвідомлювати зміст під час виконання молитовного діяння. Подивіться, яке звернення до святого найкраще відповідає вашій ситуації.

Молитви про торгівлю Миколі Чудотворцю

Для того, щоб отримати допомогу у торгівельній справі

О, всехвалий і всечесний архієрею, великий чудотворче, святителю Христів, отче Миколає, чоловiче Божий і вірний рабі, чоловікові бажань, судно вибраний, міцний зоряний осяюча і освітлююча всесвіт. Ти є праведник, як фінікс процвітлий, насаджений у дворах Господа свого, живий у Миріх, миром облагоухав еси і міро основне благодаті Божого источаєш. Твоєю ходою, пресвятий отче, морі освятися, коли багато чудесні твоє могутність ходили в град Барський, від сходу до заходу хвалити ім’я Господнє. О презирливий і предивний чудотворчий, швидкий помічник, теплий заступник, пастир передобрий, що рятує словесне стадо від усяких бід! Тобі прославляємо і тобі величаємо, як надію всіх християн, джерела чудес, захистника вірних премудрого вчителя, жадібних годувальника, плачучих веселощів, голих одягу, боля нників свободителя, вдів і сиріт живильника і заступника, цнотливості зберігача, немовлят лагідного карника, старих укріплень, постників наставника, трудяться спокій, жебраків і убогих багате багатство. Почуй нас, що моляться тобі й прибігають до твоєї крові, яви твою представництво про нас до Вишнього, і вислідуй твоїми богоприйнятними молитвами вся корисна для спасіння душ і тіл наших. будь-яку країну християнську, і люди, що живуть від будь-якого озлоблення поміччю твоєю, дуже бо, веми, як багато може молитва праведного, що поспішає на благо; тобі ж праведного, по Преблагословенній Діві Марії, предстателя до Всемилостивого Бога імами, і до твого, преподобного отче, теплого клопотання і заступництва смиренно припливаємо: ти нас дотримайся ворогів, згуби, труса, града, глада 11 Потопа, вогню, мечі, наші іноплемінники, і в усяких бідах і скорботах наших подай нам руку допомоги, і відверни двері милосердя Божого. наших, пов’язані вузами гріховими, і ніколи волі творця нашого сотворихом ні зберегти наказів Його. Тим же схиляємо коліна скорботна й смиренна серця нашого до свого основоположника, і твого батьківського заступу до Нього просимо: допоможи нам, угодники Божі, щоб не згинули на нас. Які речі супротивні, управи ум наш і зміцни серце наше в правій вірі, в якій твоїй представництві й клопотанням, ні ранами, ні нареченням, ні мором, ні яким гнівом від Творця свого применшення будемо, але мирне тут поживемо життям і бачиш. ще Отця і Сина і Святого Духа, Єдинаго в Троїці славного Бога і поклоняється, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Щоб налагодити справу

О, великий заступник, архієрею Божий, Ніколає преблаженне, що підсолоджену сяючий чудеса, що закликає ти скорий почутник, і їх прийняв і рятував. ши, від Бога даною Ти чудес і дарів благодаттю! Почуй мене недостойного, з вірою ти закликаюча і молебна тобі приносить спів; бо тобі ходата на прохання до Христа пропоную. О преславний у чудесах, святине висотою! Як маєш сміливість, скоро Владиці встань, і викладай свої руки молебні до Нього простри про мене грішного, і від Нього щедроти благості подай ми, і прийми мене на всі заступи, і у видимих і невидимих свобождая, і тих всіх навіти і злохитрства погубляючи, і тих, що борють мене в усьому житті мого, відбиваючи; гріхом моїм прощання випроси, і спасена мене Христа уявлення і Царства Небесного спроможності влучити за безліч того людинолюбства, Йому личить усяка слава, честь і поклоніння, і Животворним Духом, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Сильна молитва

О, всеблагий отче Миколаї, пастиреві й учителю всіх, що вірою припливають до твого заступу і теплою молитвою тобі покликають, скоро потчися і спаси Христове стадо від вовків, губ, ради і збережи святими твоїми молитвами від мирського заколоту, труса, наші іноплемінники і міжусобні брані, від гладу, потопу, вогню, меча і марних смертей. І помилував я шкіру трьох чоловіків, у темниці сидячих, і випустив їхнього царя гніву й посічення мічного, так помилуй і мене, розумом, словом і ділом у темряві. вечні страти, як і твоїм клопотанням і Допомогою, Своїм милосердям і благодаттю Христос Бог тихе і безгрішне життя дасть ми пожити в віку цьому і спасе мене шуїяго стояння, сподобить же десного з усіма святими. Амінь.